exclusivedoorgift

U all tgh carik exclusive door gift ke, apa kata u all Bagi tetamu u alls #handmadesoyawaxcandles ni...Baru terkesima tetamu u all😁dengan Haruman #essentialoil yg Haruman semerbak macam kat kebun bunga,memberi kelainan and kenangan kat majlis u all😁 ❤️Kenapa nak Bagi aromatherapy soya wax candle ni? 1.boleh guna kat ruang tamu umah, kat toilet(Korang tau tak European takkan buang air besar kalau takde aromatherapy candle or air freshener dalam toilet), kat spa, kat bilik tidur, kat meja Makan... Etc2 2.boleh guna untuk hilangkan mood swing 3. Boleh guna kalau time blackout takde electric (obviously 😅) 4.boleh guna untuk therapy minda 5.doorgift yg Sgt versatile, vintage, cantik tapi berguna 6.burn time up to 8 hours, aroma tahan lama ❤️ How much aromatherapy ni? Ikut Jenis jar atau bekas. Jar atau bekas Bermula dari 50 grm-150 grm. Design versatile. Kami sediakan khidmat design sticker dan printing sekali. ❤️ Berapa m. O. Q Nak harga borong kena ambik m. O. Q 60 pcs ❤️ Ingridients die apa sis? -natural soya wax, palm wax, Essential oil, natural fragrance ❤️Saya minat la😁 Ok, kalau minat and nak tanya lebih lanjut and kautim harga wassap or dm lisa-0193127121 Be happy, choose natural ❤️ #pameranpengantin #pelaminmalaysia #weddingjohor #pelaminmurah #pelaminexclusive #pameranpengantinkualalumpur #bangsar #hantaranmurah #exclusivedoorgift #doorgiftexclusive #doorgiftmalaysia #oem #borongsolidperfume #solidperfumemurah #doorgiftexclusive #soapbarmurah #soyawaxcandle #aromatherapycandle #sayajual #doorgiftmalaysia

💝VVIP gift💝 . Cantik kan? Kami ada 3 color 🌼Gold 🌼Silver 🌼 Transparent . Exclusive gilerr bak hanggg😍😍😍 . Jom dapatkan cepat2! [email protected] 0194627243 . #vipgift #vvipgift #exclusivedoorgift #exclusivegift

💝VVIP gift💝 . Cantik kan? Kami ada 3 color 🌼Gold 🌼Silver 🌼 Transparent . Exclusive gilerr bak hanggg😍😍😍 . Jom dapatkan cepat2! [email protected] 0194627243 . #vipgift #vvipgift #exclusivedoorgift #exclusivegift

💝VVIP gift💝 . Cantik kan? Kami ada 3 color 🌼Gold 🌼Silver 🌼 Transparent . Exclusive gilerr bak hanggg😍😍😍 . Jom dapatkan cepat2! [email protected] 0194627243 . #vipgift #vvipgift #exclusivedoorgift #exclusivegift

💝VVIP gift💝 . Cantik kan? Kami ada 3 color 🌼Gold 🌼Silver 🌼 Transparent . Exclusive gilerr bak hanggg😍😍😍 . Jom dapatkan cepat2! [email protected] 0194627243 . #vipgift #vvipgift #exclusivedoorgift #exclusivegift

Wedding Doorgift -White box size 3inchx3inchx3inch -5 pcs home made choc chip cookies (sealed in plastic wrap) -Ribbon (Can choose color) -Sticker or tag <1000pax RM2.70 >1000pax RM2.50 Whatsapp 0122444207 #weddingdoorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftideas #exclusivedoorgift #exclusivedoorgiftmalaysia

May your life Together Be full of love And your ❤️ Be full of life. Happy wedding to Nazree & Sharifah #doorgift #doorgiftkuching #bungatelur #wedding #aqiqah #nikahkawin #fererrorocher #exclusivedoorgift #kuching #sarawak #malaysia

Safely delivered these Red Egg in Exclusive VVIP Songket Boxes to Madam Afifah Tang for her daughter Solemnization Ceremony At The Halia Botanic Garden this morning... Thank you for your business, trust and patience. Heartiest congratulations from our entire team on the occasion of the marriage of your daughter. ✨💎💎✨💎💎✨ 💎💎💎💎💎💎💎 💎💎💎💎💎💎💎 ✨💎💎💎💎💎✨ ✨✨💎💎💎✨✨ ✨✨✨💎✨✨✨ #giftsrepublique #favorslabbygiftsrepublique #songketfavorbox #songketbox #exclusivedoorgift #redeggsweddingfavors #weddingfavors #weddingfavours #weddingdoorgifts #berkatkahwin #berkattelormerah #berkatesklusif #berkatvvip #majlispernikahan #majlisperkhawinan #majliscukurrambut #majlisaqiqah #sgbrides #sggrooms #weddingstory #kahwinkahwin #pengantinsg

Assalamualaikum selamat hujung minggu dan syawal ke 10. masih pergi beraya ke tu? kumpul duit raya dan nanti shopping sejadah comel dr Umi🙊 Yg ni semua ready stock yer. Jadi pilih-pilih Cuma RM65 sehelai shj. 0134422117 sesuai utk koleksi sejadah anak, hadiah, doorgift dan sebagainya #sejadahbudak #sejadahraya #doorgift #exclusivedoorgift #birthdaydoorgift #kidsprayermat #kidstuff #barangbaby #sejadahsulamnama #hadiag #terapiinstagram #sayajualmurah #sayanganakmama #kl #kualalumpur #selayang #serdang #upm #uthm #paritraja

Pillow box + home made choc chip cookies + ribbon and sticker Whatsapp 0122444207 #exclusivedoorgiftmalaysia #exclusivedoorgift #doorgiftmalaysia

1000 pax printed pillowbox Inc home made choc chip cookies inside Whatsapp 0122444207 #exclusivedoorgift #exclusivedoorgiftmalaysia #weddingdoorgiftmurah #doorgiftmalaysia